Aangepaste werkzaamheden bij Brandaris

Maatregelen na incident Brandaris

6 mei 2019
Recent is er een incident geweest bij de Brandaris. Er is een plastic box naar beneden gegooid. Deze is op één meter afstand van een medewerker op de grond terechtgekomen. Gelukkig is er niemand gewond geraakt. Dit is een ernstig incident waarvoor aangifte is gedaan bij de politie. Het werk is tijdelijk stilgelegd.

Om ervoor te zorgen dat de medewerkers van Visser en Smit Hanab veilig kunnen werken is deze week gestart met het treffen van maatregelen bij de flat Brandaris. Om de medewerkers te beschermen wordt een vangnet boven het werk gehangen. Dit blijft hangen tot de werkzaamheden onder de flat klaar zijn. Ook wordt er tijdens het werk toezicht gehouden op het werkterrein door manbewaking en camera's.

Maatregelen bij flats Pharus en Perim

Bij de flats Pharus en Perim wordt ook regelmatig afval naar beneden wordt gegooid. Ook daar worden maatregelen getroffen. Bij de Perim wordt deze week een vangnet en een lichtdoorlatend doek opgehangen. Dit ter bescherming van afval of voorwerpen die naar beneden gegooid zouden kunnen worden. 

In samenspraak met:

Het nemen van maatregelen door Warmtenetwerk Zaanstad gebeurt in samenspraak met de gemeente Zaanstad, de woningcorporaties, VvE's en de wijkagent.

Vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van deze veiligheidsmaatregelen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.Foto van flat de BrandarisFoto door ENGIE van de Brandaris

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl